Herinneringswerk

Wanneer een geliefd persoon er niet meer is, kan het heel veel troost bieden om een tastbaar aandenken van diegene te hebben. Ik kan een aandenken maken van bijvoorbeeld de kleding van de gemiste persoon. Hoe fijn is het om een lekkere zachte deken om je heen te kunnen slaan en je zo weer een beetje dichtbij te voelen. Of een kussen of knuffelbeest te hebben waar je lekker tegenaan kunt kruipen. En bij het zien van die bekende kleding zal je steeds even herinnerd worden aan degene die het zo vaak gedragen heeft.

Herinneringsdeken Nynke

Mogelijkheden om teksten te borduren, zoals naam, datum, lijfspreuken etc..
'Leven zolang we leven', Nynke haar lijfspreuk toen ze ziek geworden was.

Trots ben ik op de mooie deken die ik onlangs heb gemaakt.

Ik heb een nieuwe bestemming gegeven aan mijn zusje haar spijkerkleding, zodat ze nog steeds om ons heen is. Het zal troosten haar nabij te voelen.

kussen 50 x 50 cm

Met optie: geborduurde naam en geboorte- en overlijdensdatum. Of wat dacht u van bijzondere uitspraken van de gemiste persoon?

Dit herinneringskussen mocht ik maken voor een mevrouw wiens man (voormalig bakker) al geruime tijd geleden overleden was maar waarvan ze nog altijd een stapeltje kleding bewaard had. Na het zien van de deken (hierboven) kreeg ik de vraag of ik ook iets voor haar kon maken. Natuurlijk wilde ik dat! Ik vind het een hele eer om van zulke bijzonder betekenisvolle kledingstukken iets nieuws te maken, iets wat weer een plaats in iemands leven mag innemen.


Heb je zelf nu ook interesse om een tastbare herinnering te laten maken, neem dan gerust contact met me op. Ik kan dan het een en ander met je bespreken en een prijsopgave geven. Ook besef ik heel goed dat het uit handen geven van dierbare kleding een grote drempel kan zijn waar ik alle begrip voor heb en heel respectvol en zorgvuldig mee om zal gaan. Ook snap ik het wanneer het uitzoekproces enige tijd in beslag kan nemen.