Naailes

Hoe leuk is het om zelf je eigen kleding te kunnen maken? Origineel, creatief en ontspannend bezig zijn. Gezellig in een kleine groep van maximaal 6 deelnemers, leer ik je de nodige tips and tricks.

Wil je dit ook leren? Kom dan naar de naailessen bij atelier Tierlantijn! En sta versteld van je eigen kunnen! 

Ik heb mijn werkwijze overgenomen uit de confectie-industrie. Ik werkte daar als sample-maker, patroontekenaar, productie voorbereider etc. In de confectie werkt men immers zo efficent mogelijk. Patroontekenen krijgen hierdoor eerst wat meer aandacht en het ouderwetse "lussen en doorslaan" mag je vergeten.

Ik kan je in een paar lessen een eenvoudig kledingstuk leren maken met de naai- en of lockmachine. En daarna ben je niet snel uitgeleerd! Kragen, splitjes, allerlei soorten zakken, een manchet met splitje, piping, gulp, gepaspoilleerde zakken, tailleband, beleggen, verschillende ritsen, kortom te veel om op te noemen..

Je kan middels een online agenda zelf inplannen wanneer je wilt komen.. Inplannen mag zo vaak als je wilt. Wekelijks of om de twee weken.. kan allemaal. Zo bepaal je zelf je tempo en wisselt de samenstelling van de groep ook steeds.

Klik hier voor de online agenda. (Supersaas opent in een nieuw venster)

Kies een kledingstuk uit bv. een zelfmaakmodeblad. (Te koop bij de supermarkt of bij de boekhandel. Of kijk in mijn grote voorraad) Het betere patroonpapier heb ik te koop, net als nog wat andere veel gebruikte patroonteken- en naaispullen. Tegenwoordig ook modestoffen en fournituren. 

Je kan gebruik maken van de naai- en lockmachinemachines die ik heb, maar het heeft de voorkeur om je eigen naaimachine te gebruiken zodat je die goed leert kennen.

Kosten: € 18,50 per losse les of koop een strippenkaart van 10 lessen voor € 160,-, koffie of thee is inbegrepen. Ook is er een mogelijkheid om een periode-abonnement af te sluiten voor een aantrekkelijk voordeliger tarief. 

Een les duurt 2 uur.  

Mocht je nog meer informatie willen, mail me gerust: info@tierlantijn.nl

* Priveles behoort ook tot de mogelijkheden.(Bijvoorbeeld uitgebreide uitleg over de lockmachine) Hiervoor geldt een speciaal tarief. Mail of bel voor uitgebreide informatie.